Welkom


10660312_361076674047735_8813061543673926454_n

 

Ik ben Michelle Brand, gediplomeerd gewichtsconsulent, voedingsdeskundige, sportvoedingsadviseur en ervaringsdeskundige op gebied van eet problematiek. 
Een gewichtsconsulent is een speciaal opgeleid persoon die mensen begeleid bij gewichtsproblemen, een ongezonde leefstijl en een ongezond bewegingspatroon.
Als gewichtsconsulent geef ik adviezen op deze drie gebieden zodat ik mensen een gezondere leefwijze aanleer.

Ook kunt u bij mij terecht als u al een gezond gewicht heeft, maar eens kritisch naar uw voedingspatroon en bewegingspatroon wilt kijken om te bepalen of u een gezonde leefwijze heeft.
Als voedingsdeskundige ben ik ook bevoegd om mensen met medische klachten zoals koemelkallergie, gluten intolerantie, diabetes mellitus, verhoogd cholesterol en andere medische klachten te begeleiden.

Dus mensen met een verwijzing van een arts zijn ook van harte welkom.
Ook heb ik orthomoleculaire voeding voor kinderen afgerond zodat ik kinderen van 0 tot 18 jaar kan begeleiden bij het ontwikkelen van een gezond voedings- en leefpatroon,

Verder ben ik gediplomeerd sportvoedingsadviseur wat inhoud dat ik sporters op elk niveau professioneel kan begeleiden bij (sport)voeding.

Naast het begeleiden op lichamelijk gebied kan ik als ervaringsdeskundige op gebied van eetproblematiek ook mensen begeleiden op geestelijk gebied.

Mocht u problemen hebben met emotie-eten, eetbuien of andere eetproblemen dan kan ik u ook daarin begeleiden.
Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u een vraag?
Neem een kijkje op de website voor meer informatie of neem contact met mij op via het contactformulier!